Unguent pentru Varice

038

Unguentul pentru varice este ideal pentru problemele venelor inflamate. Afla cum te poate ajuta acest produs!

Mai multe detalii

12 Produse

Pret:

65 RON

Adauga la lista de dorinte

Denumirea comerciala a produsului: Mai Le Ping Varice Cream (30 ml / tub)

 

Ingrediente:

 

Sophora, Phellodendron, Angelica, Licorice, Tataneasa, Dragon’s Blood, Borneol, Acetat de clorhexidină.

 

Rol: Reduce umflaturile si amelioreaza durerile nodulurilor cauzate de vasculită și varice.

 

Indicatii:

potrivită pentru persoanele care suferă de vasculită și boala varicelor, flebita, trombangiita obliteranta, ocluzia arteriosclerotică, boala Raynaud, picioarele Ecthyma etc., de asemenea, amelioreaza simptomele cauzate de afectiunile enumerate mai sus cum ar fi oboseala la nivelul membrelor (durere, umflatura, lipsa de putere), umflarea membrelor inferioare, mâncărime a pielii, necroză purulenta.

 

Utilizare: Numai utilizări externe. Asigurați-vă că zona afectată este curățată și uscată. Apoi ungeti cu crema zona afectată uniform. De 2-4 ori pe zi.

 

Contraindicatii: Femeia gravida. A se folosi cu prudenta in cazul plagilor sau a alergiilor.

 

Perioada de valabilitate: 2 ani

 

4 etape pentru o eficienta maxima:

 

Etapa 1 (aproximativ 15 zile): pentru a dizolva cheagurile de sânge în mod eficient, tromboza venoasă dezintegrată treptat, pentru a promova circulația venoasă a sângelui, ameliorarea umflăturii, durere, amorțeală și alte simptome;

 

Etapa 2 (aproximativ 30 de zile): retragerea venei varicoase, flebita incepe sa regreseze, ulcerul piciorului și rana încep să se vindece, funcția necrotică se va recupera treptat;

 

Etapa 3 (aproximativ 60 de zile): venele care curg devin netede treptat, accelerează circulația sanguină, vene varicoase se îmbunătățește în mod evident, viscozitatea sângelui, agregarea plachetară scade semnificativ. Porțiunea ulcerului se vindecă treptat;

 

Etapa 4 (aproximativ 90 de zile): Celulele endoteliale ale peretelui vascular incep sa se regenereze, restaurarea vasculară curată, dispar simptomele clinice. Zona de inflamație din cauza circulației normale a sângelui, regenerarea țesuturilor, creșteri ale mușchilor noi, pigmentarea pielii, crustele vor dispărea treptat, regenerarea fibrelor nervoase, capacitatea neuromodulatorului de a se reface.

 

Atenție: produsele noastre sunt plante chinezești. Caracteristica este sigură, fiabilă, fără efect secundar. Nu va avea efecte puternice la început, ceea ce este diferența cu medicina chimică (corp rănit și efect secundar). Așadar, sperăm să îl puteți folosi pe parcursul tratamentului și să vă mențineți mai mult timp pentru a obține efectul satisfăcut.

 

Sugestie pentru vasculita si varice:

 

Păstrați zona calda, evitați rănile. renunțați la fumat și evitați munca excesiv. Aceste lucruri sunt necesare.

 

Dacă aveți flebită. Vă rugăm să evitați munca excesivă și să stați mult timp in picioare. deoarece acest lucru va face circulația sângelui netedă. Nu utilizați apă fierbinte pentru a curăța picioarele. Ridicați-vă picioarele în mod regulat pentru a stimula circulația sângelui.

Dacă sunteți diabet zaharat cu zahăr din sânge ridicat (hiperglicemie), adoptati metode non-farmacologice (alimentatie) pentru a ajunge la un nivel de zahar in sange normal.

Fiți relaxați și evitati situatiile stresante.