Spray pentru gura (antibacterian)

037

Pulverizatorul pentru gura are un efect antibacterian ce este ideal pentru afectiunile cavitatii bucale!

Mai multe detalii

60 Produse

Pret:

45 RON

Adauga la lista de dorinte

Ingrediente: suc de măsline, acid clorogenic, extract din garoafe, crizanteme japoneze, menta.

 

Indicații: pentru distrugerea bacteriilor, dezinfectarea și regenerarea membranelor mucoase deteriorate ale gurii și gingiilor, îmbunătățește mirosul din gură;

 

Aplicare: în tratamentul inflamației și parodontitei orale, ca deodorant antibacterian, în faringită acută și cronică, pentru gât astringent, mancarime in gat, durere în gât, curățare si îngrijire.

 

Utilizare: Puneți pulverizatorul cu duza în zona afectată din gură și apăsați direct. Pulverizati de 1-2 ori de 3-4 ori pe zi

 

Descriere: Sprayul oral antibacterian Qing Guo este proiectat cu atenție și a construit un centru de cercetare al "Shaanxi QiangSen Pharmaceutical Co., Ltd" din masline (colectate în Platoul Tibetan), acidul clorogenic și alte componente medicinale valoroase din medicina tradițională chineză.

 

Acest spray este realizat cu ajutorul rafinării și purificării de înaltă tehnologie a ingredientelor enumerate mai sus.

 

Componentele conținute în măsline sunt capabile să neutralizeze toxinele și să amelioreze durerea, astfel încât spray-ul distruge microbii în interiorul cavității bucale.

 

Acidul clorogenic este reprezentat de un extract de caprifoi indian. Oferă o acțiune antibacteriană eficientă și sporește funcția imună, încetinește bacteriile de sinteză a proteinei rezistente la medicamente, nu irită mucoasa orală și nu provoacă reacții alergice. Mai mult, distruge bacteriile și bacteriile anaerobe care cauzează infecția în cavitatea bucală.

 

Conform rezultatelor testelor pe termen lung, medicamentul este complet sigur pentru oameni și pentru mediu. Datele provenite din studiile clinice sugerează că are un efect benefic asupra Staphylococcus aureus, streptococ, bacterii anaerobe din cavitatea bucala și alți microbi.

 

Perioada de valabilitate: 2 ani.

 

Specificație: 20 ml fiecare flacon / ambalaj