Educație de Sănătate

Activitate principală

Acest concept al responsabilităților individuale a avut un feedback pozitiv în rândul mai multor colaboratori în domeniul sănătății(medici,asistenți medicali, terapeuți),oameni cu suflet mare,care sprijină demersul nostru prin intermediul acestor activități de voluntariat în cadrul SC BIO EDEN LYFE SRL. Informarea populației, sustinerea activităților practice pentru prevenție, o dezvoltarea a conștiinței ecologice, au devenit obiectivele principale în activitate de voluntariat al companiei noastre. Practicienii medicinei naturiste(terapeuti,nutritionisti,etc.)folosind în practica de zi cu zi metode de lucru având la bază informațiile vaste din cartea ,,Naturii,, au adus un plus în procesul de educație sanitară.

Lectori

Echipa de lectori Eden Lyfe este formată din oameni de specialitate în domeniul medicinei alternative și alopată,oameni dedicați activităților de voluntariat în domeniul de sănătate.

Lectorii prin  activitatea lor de informare a populației despre un stil de viață sănătos, și cu predilecție  despre necesitatea asumării  responsabilităților pentru sănătate, contribuie semnificativ la procesul de  redobândire și  menținere a stării de  sănătate a individului.

10 Pași spre Sănătate

Pentru a ne mentine starea de sănătate al organismului,noi toti ar trebui sa reflecatăm îndeaproape la cei 10 Pasi spre Sănătate. Primul pas pe care ar trebuie sa-l facem fiecare dintre noi, estepasul spre Informatie pentru Sanatate. Activitatile noastre din viata de zi cu zi si insusirea cunostintelor de baza despre cum putem pune in valoare ceea ce dorim sa infaptuim are la baza informatia. Informatia despre sanatate este cea mai importanta,motiv pentru care si asociatia noastra(ARPS) incearca sa plaseze pe piata informatii simple si utile, pe intelesul tuturor categoriilor sociale.Informatia ofera putere si oamenii au nevoie de putere pentru a lua deciiziile corecte pentru sanatatea lor.10 Pasi spre Sănătate!.