Testarea stării de sănătate prin biorezonanță

Diagnosticarea prin biorezonanață a apărut în Germania și a fost perfecționată în Rusia, această tehnică ajungând și în Romania, pe la începutul anului 1996, unde un număr semnificativ de medici si terapeuti o folosesc în prezent cu succes.
Practica medicală clasică se bazează pe modelul realității newtoniene, model care privește lumea ca pe un sistem mecanic.
Medicina clasică aplicată în baza teoriei newtoniene consideră funcțiile sistemului fiziologic al omului si psihicul său, dependente de structurile materiale ale creierului si corpului.
Noile abordări știintifice scot în evidență faptul că omul reprezinta ceva mai mult decat o suma de elemente chimice, având ca forță vitală, integritatea si vivacitatea.
În trecutul nu foarte indepartat, medicii nu se interesau si nu se foloseau de fortele vitale, deoarece lipseau modelele stiintifice acceptabile care sa lamureasca existenta si rolul acestor forte in sustinerea activitatii organismului.
In ultimul timp observam cum o noua generatie de medici si terapeuti incerca sa rezolve problemele organismului uman privindu-l pe om in primul rand ca o forma de energie. Ideea de suprematie a spiritului fata de corpul fizic si dimensiunea spirituala a omului este considerata ca baza energetica a vietii deoarece energia spiritului poate anima structura fizica a materiei. Cercetarile stiintifice recente au anticipat momentul de rascruce prin care trece medicina clasica la nivel mondial.


Ședințele de Biorezonanță se țin în următoarele orașe:

   

Dominatia medicinei clasice de peste un secol bazata exclusiv pe medicamente chimice de sinteza,timp in care s-au facut progrese remarcabile in domeniul igienei, al chirurgiei, al profilaxiei si combaterii bolilor contagioase, cunoaste un punct terminus, motiv pentru care redescoperirea medicinei naturii este mai mult de cat necesara. In tot acest timp de dominatie a medicamentelor de sinteza, medicina naturii a fost considerata de institutele de medicina ca o ramasita arhaica, aceasta fiind mult ironizata.

Bolile grave ale ultimului secol plaseaza medicina clasica adeseori in zona neputintei in timp ce metodele neconventionale(terapiile complementare,medicina naturista) castiga tot mai mult teren.

Intr-o lume dominata masiv de interesele industriei de medicamente, exista o tara unde multe dintre principiile medicinei neconventionale se bucura de un real respect, acestea fiind studiate si aplicate pe scara larga. Aceasta tara este Rusia, tara care a alocat resurse impresionante in domeniul medicinei alternative(medicina naturista,biorezonanta,bioenergie,etc). In mediile informationale internationale apar tot mai des ecouri despre succesele medicinei ,tehnologiilor de diagnosticare si tratament rusesti.

Unul dintre domeniile de avangarda ale medicinei alternative este reprezentata de tehnologiile energoinformatice(biorezonanta), o terapie aproape necunoscuta de noi, dar care in Rusia u fost specializati peste 7000 de medici,dintre care 5000 activeaza pe plan national, iar alti 2000 in diverse tari ale lumii.

Metoda de diagnosticare prin biorezonanta este una ecologica in comparatie cu alte dispozitive iradiante ale medicinei clasice. Informatia din campul bioelectromagnetic al celulei reprezinta un mod de diagnosticare eficient cu conditia ca operatorul sistemului sa respecte normele tehnice de procesare a datelor.

Galerie video